Gardasjøen med pasjonsspillet i Oberammergau

I 2020 kan du oppleve pasjonsspillet i Oberammergau. Vi har satt sammen en tur med mange opplevelser og noen deilige feriedager ved Gardasjøen i Italia. Ta turen sammen med oss i LB-Tur og gode turvenner. En opplevelse for livet!


Dag 1

Avreise fra Kragerø/ Porsgrunn på morran. Vi skal til Norges hovedstad å gå om bord i båten til Kiel. Middagsbuffe.


Dag 2

Etter frokost ankommer vi Kiel og finner snart plass i bussen. Endelig destinasjon denne dagen er Rothenburg ob der Tauber. Lunsj stopp og tid til en spasertur i den godt bevarte og koselige byen Celle. Innkvartering og middag på hotellet i Rotherburg.


Dag 3

Etter en julehandel i Rotenburgs Julehus, setter vi oss i bussen og har 60 mil å kjøre til vi er ved Gardasjøens bredder. Vi skal bo 5 netter på Hotel Poiano som ligger i åsen, ca 2 km øst for Garda, med utsikt over innsjøen og landskapet rundt. Middag i hotellets restaurant om kvelden.


Dag 4-7

Vi har ikke laget et detaljert dagsprogram for disse dagene, men vil arrangere i alle fall en kveldsutflukt til Verona. Vi har bussen til tilgjenglig. Området og naturen rundt Gardasjøen innbyr både til rekreasjon og aktivitet. Foretrekker du solsenga utenfor hotellet, en sykkeltur i terrenget eller båttur på innsjøen, ligger mulighetene åpne.


Dag 8

Dette er den store pasjonsdagen. Vi drar tidlig fra hotellet og kjører over Brennerpasset ned til Innsbruck og er snart i Oberammergau. Spillet begynner kl 13.30 og består av to deler med 3-retters middag i midten. Siste replikk serveres kl. 21.30. Vi har billetter i den beste billettkategorien. Overnatting i eller i nærområdet til Oberammergau.


Dag 9

Vi forlater Oberammergau og denne dagen skal ende opp i Frankfurt am Main. På veien stopper vi på et av Europas mest spektakulære teknikk- og flyutstillinger i Sinsheim, og vi kan blant annet entre en Concord. Etter opplevelsene og litt magefyll fortsetter vi til Maria søstrene i Darmstad for omvisning. Innkvartering og middag på Hotel InterCity Frankfurt.
(For de som ikke har anledning til å ta fri helt til onsdag, kan det være mulig å fly hjem fra Frankfurt på mandag kveld.)


Dag 10

Vi har 600 km opp til Kiel. Med stopp underveis og hyggelige folk i bussen, går tida fort. Buffemiddag på båten.


Dag 11

Vi ankommer Gøteborg kl 0915 og setter kursen mot Strømstad der båten frakter oss tilbake til hjemlandet. Ankomst hjemsted om kvelden.


Reisefakta

Turkode:

200901

Avreisedato:

06.09.20

Hjemkomstdato:

16.09.20

Varighet:

11 dager

Reisemål:

Gardasjøen med pasjonsspillet i Oberammergau

Grunnpris:

Nok 18900.00

Prisen inkluderer:

-Reise i moderne turbuss med moderne sjåfører
-Båtreiser med innkvartering i innvendig dobbeltlugar med buffemiddag og frokost.
-Overnatting på 3 og 4 stjerners hotell i dobbeltrom med halvpensjon.
-Pasjonsspillet i Oberammergau på beste billettkategori
-Utflukter til bl.a. Verona.
-Inngang på teknikk museet i Sinsheim
-Besøk hos Mariasøstrene i Darmstadt.

Tillegg:

-Enkeltrom/lugar: 3.600,-
-Utvendig lugar: 500,- (pr. prs)