Flor og Fjære, Ut i det blå og Lysefjorden 7. - 10. Juli 2019

Dagsprogram

”Flor og Fjære, der regnbuen traff Jorda…” Opplev den fantastiske blomstrende parken med palmer og eksotiske planter på Sør Hidle utenfor Stavanger. Øya er blitt mer og mer kjent de senere årene. Det er ikke vanskelig å forstå, for lignende sted finnes ikke i kongeriket Norge! Parken innbyr til rolige spaserturer med sine eksotiske planter og blomster.
Det er ikke bare øynene som blir tilfredsstilt på denne turen. Vi får også servert nydelig lunsj i herlige omgivelser. I Stavanger blir det tid til å oppleve den sjarmerende gamlebyen fra 1700-tallet, nyte livet på en uterestaurant eller kanskje shoppe litt.
I tillegg byr vi på dagsutflukt til steder du kanskje aldri har vært … Hjemtur langs spektakulære Lysefjorden og over Suleskard.

Dag 1 Telemark - Stavanger

Avreise om morgenen. Turen går langs Sørlandet via Kristiansand og Mandal. I Lyngdal blir det felles lunsj på ærverdige Paulsens Hotel, før turen går videre. Fra Flekkefjord til Stavanger får du oppleve den spektakulære Kystriksveien m. blant annet Jøssingfjorden. Ankomst Stavanger ettermiddag, felles middag og kvelden til egen disposisjon.

Dag 2 Stavanger med Flor og Fjære

Turen går så til ”Flor og Fjære” på Sør Hidle. Blomsterprakt og liflige dufter møter oss på brygga sammen med den hyggelig kokken. Vi får en omvisning rundt i blomsterbedene og høre historien om den unike øya. Kokken venter så med en rikholdig lunsj. Mette i magen kan vi tusle i hagen på egen hånd eller sitte på brygga før retur til Stavanger. Byen har et stort utvalg av attraksjoner, butikker og restauranter vi kan besøke.

Dag 3 "Ut i det blå"

Dagstur «Ut i det blå» med lokal guide: Opplevelser utenom det vanlige! Lunsj underveis og felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4 Stavanger - Telemark

Turen går til Lauvvik hvor vi tar ferge langs Lysefjorden til Lysebotn. Vi ser Prekestolen og Kjerag fra sjøsiden. Etter landgang 27 hårnålssvinger til toppen hvor vi tar en stopp på Øygardstølen. Felles lunsj og nyter utsikten. Hjemtur går over Suleskar. Tilbake til påstigningssteder på ettermiddagen.