Flor og Fjære og Cruise med Fjord Line 25. - 27. August 2019

Dagsprogram

”Flor og Fjære, der regnbuen traff Jorda…” og cruise med Fjord Lines skip t/r Stavanger. Nyt en fin båttur før vi besøker den eventyrlige Blomsterparken på Sør-Hidle utenfor Stavanger. Øya er blitt mer og mer kjent de senere årene. Det er ikke vanskelig å forstå, for lignende sted finnes ikke i kongeriket Norge! Parken innbyr til rolige spaserturer med sine eksotiske planter og blomster.
Det er ikke bare øynene som blir tilfredsstilt på denne turen. Vi får også servert nydelig lunsj i herlige omgivelser.
I Stavanger blir det tid til å oppleve den sjarmerende gamlebyen fra 1700-tallet, nyte livet på en uterestaurant eller kanskje shoppe litt før vi går om bord i MS Bergensfjord.

Dag 1 Påstigningssteder - Langesund

Påstigning om formiddagen. Turen går til Langesund hvor vi sjekker inn på Fjord Lines skip MS Bergensfjord. Vi spiser en tidlig middagsbuffet på vei over Skagerak til Hirtshals.
Om bord finnes det muligheter for shopping i taxfree-butikken,

Dag 2 Stavanger med Flor og Fjære

Felles frokost etter landgang i Stavanger. Før vi drar ut til blomsterøya, tar vi en liten runde med bussen i Stavangerområdet. Turen går så til ”Flor og Fjære” på Sør Hidle. Blomsterprakt og liflige dufter møter oss på brygga sammen med den hyggelig kokken. Vi får en omvisning rundt i blomsterbedene og høre historien om den unike øya. Kokken venter så med en rikholdig lunsj. Mette i magen kan vi tusle i hagen på egen hånd eller sitte på brygga før retur til Stavanger. Byen har et stort utvalg av attraksjoner, butikker og restauranter vi kan besøke før vi går om bord i MS Bergensfjord som i løpet av natten fører oss tilbake til Langesund. Gode muligheter for både mat og drikke om bord.

Dag 3 Langesund - Påstigningssteder

Frokost om bord. Vi seiler innom Hirtshals på morgenkvisten. Vi behøver ikke gå i land her, men dette gjør at vi kan handle taxfree om bord. Nyt av skipets fasiliteter før vi ankommer Langesund utpå dagen med frisk sjøluft og mektige blomsteropplevelser i minnet!