Nyttårscruise med Fjord Line til København 29. Des - 01. Jan 2019

Dagsprogram

Bli med LB-Tur Telemark på Nyttårscruise til København sammen med nye og gamle venner! Vi seiler med Fjord Line fra Langesund og nyter noen deilige dager om bord på MS Stavangerfjord. I tillegg til skipets underholdningsprogram om bord, har vi god tid i København til å oppleve den danske hovedstaden.

Dag 1 Påstigningssteder i Vestfold /Nedre Telemark til Langesund

Opphenting før vi kjører til Langesund hvor vi sjekker inn på et av Fjord Line sine skip. I løpet av natten seiler vi over til København. Om bord er det gode muligheter til å kose seg med deilig mat på middagsbuffeten og nyte den gode stemningen.

Dag 2 København

Det blir servert frokostbuffè før vi legger til kai i København kl. 10.00. Dagen i dag er til egen disposisjon. Her er det muligheter for å ta seg et cafebesøk i Nyhavn, besøke den lille havfrue eller shoppe litt på «Strøget».

Dag 3 København

Frokostbuffet om bord. I dag er det nyttårsaften. Vi seiler fra København kl. 17:00 og tiden før dette er til egen disposisjon. Feiring av inngangen til det nye året foregår om bord. I kveld nyter vi nyttårsmeny etter eget valg (pakke 1,2 eller 3) restaurant om bord.

Dag 4 Langesund - Påstigningsstedene

Før vi ankommer Langesund kl. 12.00 blir det servert frokostbuffet. Vi kjører tilbake til påstigningsstedene.