Julecruise til Lübeck 2. - 04. Desember 2018

Dagsprogram

Bli med på cruise tur/retur Gøteborg - Kiel. I tillegg til 2 overnattinger på et av skipene til Stena Line, blir det utflukt til Lübeck, den velkjente julemarkedsbyen med god førjulsstemning. Om bord nyter vi på hjemreisen en felles julebuffe i skipets buffetrestaurant. Her serveres det deilige retter og drikke er inkludert.
I Lübeck får man oppleve julestemning på julemarked slik det er meningen det skal være. Allerede for 350 år siden ble julestemningen her beskrevet som noe meget spesielt. Slik er det den dag i dag. Det finnes hele 7 julemarkeder i byen med ulike tema. De historiske husene utstråler atmosfære, byens julemarkeder lokker med lekkert bakverk, godt håndverk og rykende, varm drikke. Alt ligger til rette for en dag med juleglede.

Dag 1 Telemark - Gøteborg

Turen går fra Telemark til Sandefjord. Her går vi om bord i Color Line som tar oss over til Strömstad. Om bord har vi bestilt formiddagsbuffe. Fra Strömstad går turen til Göteborg, hvor vi får tid til en titt i butikkene i Norstaden. Derfra går turen til Stena Line, som skal seile oss over til Kiel i løpet av natten. Om bord er det rike muligheter til et måltid, eller en liten handel.

Dag 2 Kiel - Lübeck - Kiel

Etter en god frokost om bord, settes kursen mot Lübeck. Her får vi oppleve Julemarked med Glühwein, Bratwurst, sjokolade i alle fasonger og ikke minst Niederegger marsipan som Lübeck er kjent for. På ettermiddagen går turen tilbake til Kiel. I kveld tar vi plass ved skipets julebuffe, som også inkluderer drikke.

Dag 3 Gøteborg - Telemark

Vi spiser frokost om bord før ankomst og turen går til Strömstad. Vi får tid til en Juleharryhandel før fergen over til Sandefjord. Derfra videre tilbake til påstigningsstedene.