Gardasjøen med pasjonsspillet i Oberammergau 6. - 16. September 2020

Dagsprogram

I 2020 kan du oppleve pasjonsspillet i Oberammergau. Vi har satt sammen en tur med mange opplevelser og noen deilige feriedager ved Gardasjøen i Italia. Ta turen sammen med oss i LB-Tur og gode turvenner. En opplevelse for livet!

Dag 1

Avreise fra Kragerø/ Porsgrunn på morran. Vi skal til Norges hovedstad å gå om bord i båten til Kiel. Middagsbuffe.

Dag 2

Etter frokost ankommer vi Kiel og finner snart plass i bussen. Endelig destinasjon denne dagen er Rothenburg ob der Tauber. Lunsj stopp og tid til en spasertur i den godt bevarte og koselige byen Celle. Innkvartering og middag på hotellet i Rotherburg.

Dag 3

Etter en julehandel i Rotenburgs Julehus, setter vi oss i bussen og har 60 mil å kjøre til vi er ved Gardasjøens bredder. Vi skal bo 5 netter på Hotel Poiano som ligger i åsen, ca 2 km øst for Garda, med utsikt over innsjøen og landskapet rundt. Middag i hotellets restaurant om kvelden.

Dag 4-7

Vi har ikke laget et detaljert dagsprogram for disse dagene, men vil arrangere i alle fall en kveldsutflukt til Verona. Vi har bussen til tilgjenglig. Området og naturen rundt Gardasjøen innbyr både til rekreasjon og aktivitet. Foretrekker du solsenga utenfor hotellet, en sykkeltur i terrenget eller båttur på innsjøen, ligger mulighetene åpne.

Dag 8

Dette er den store pasjonsdagen. Vi drar tidlig fra hotellet og kjører over Brennerpasset ned til Innsbruck og er snart i Oberammergau. Spillet begynner kl 13.30 og består av to deler med 3-retters middag i midten. Siste replikk serveres kl. 21.30. Vi har billetter i den beste billettkategorien. Overnatting i eller i nærområdet til Oberammergau.

Dag 9

Vi forlater Oberammergau og denne dagen skal ende opp i Frankfurt am Main. På veien stopper vi på et av Europas mest spektakulære teknikk- og flyutstillinger i Sinsheim, og vi kan blant annet entre en Concord. Etter opplevelsene og litt magefyll fortsetter vi til Maria søstrene i Darmstad for omvisning. Innkvartering og middag på Hotel InterCity Frankfurt.
(For de som ikke har anledning til å ta fri helt til onsdag, kan det være mulig å fly hjem fra Frankfurt på mandag kveld.)

Dag 10

Vi har 600 km opp til Kiel. Med stopp underveis og hyggelige folk i bussen, går tida fort. Buffemiddag på båten.

Dag 11

Vi ankommer Gøteborg kl 0915 og setter kursen mot Strømstad der båten frakter oss tilbake til hjemlandet. Ankomst hjemsted om kvelden.